FUDBAL JE BIZNIS, ALI... Sale i dalje nema, a klubovi se posvađali oko para!

Autor:

Sport

27.01.2019

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija koja je zadesila argentinskog napadača Emilijana Salu pokrenula je spekulacije i diskusije o tome kako će Kardif i Nant da reše problematiku isplate novca za transfer igrača koga, sve je izvesnije, više nikada nećemo gledati na fudbalskim terenima.

Emilijano Sala

Mada je bilo priča da će Kardif imati mogućnost da naplati 17.000.000 evra, koliko Nantu treba da plati za Salu, preko fondova osiguranja, u južnom Velsu odlučili su da francuskom klubu ne isplate deo novca za transfer sve dok se ne utvrde sve okolnosti nestanka aviona, ali i svih detalja koji su doveli do ovakvog, tragičnog ishoda. 

Kardif je, naime, već isplatio Nantu jedan deo transfera u visini od 6.000.000 evra, a za preostalih 11.000.000 sačekaće se kraj istrage. Zbog toga su u Nantu počeli da negoduju, jer smatraju da novac treba da im bude isplaćen, pogotovo jer je transfer prošao u sedištu FIFE. Nant je već iskeširao Bordou, klubu iz kojeg je Sala došao u leto 2015. godine za nešto više od milion evra.

Tragična priča došla je u nimalo prijatnu poziciju. Nant traži ono što mu pripada.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading