MOMČE, VELIKI SI ČOVEK: Zvezda Junajteda razočarala navijače, a onda ih dovela do suza svojim gestom!

Autor:

Sport

26.01.2019

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Mančester junajteda su oduševljeni kako je krenula 2019. godina. "Crveni đavoli" su pobedom nad Arsenalom u FA kupu zabeležili osmu uzastopnu pobedu od kako je Ole Gunar Solskjer preuzeo kormilo ekipe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džesi Lingard

edan od igrača koji su praktično "vaskrsli" jeste i Džesi Lingard koji je dan nakon postignutog gola u pobedi od 3:1 gostovao u popularnoj emisiji "Soccer AM".


Lingard je, između ostalog, imao i zadatak da pogodi jedanaesterac na improvizovanom terenu, navijači Vimbldona koji su gostovali u emisiji skupili su 500 funti i opkladili se da će reprezentativac Engleske sa lakoćom pogoditi mrežu.



Međutim, on to nije uspeo, pa su baksuzni navijači ostali bez novca. Ali, ne zadugo. Odmah nakon snimanja emisije, Lingard je prišao grupi Vimbldonovih pristalica na parkingu i dao im je 600 funti pošto ih je izneverio iako su verovali u njega.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading