NEJMAR NEUTEŠAN: Trener PSŽ-a otkrio u kakvom stanju se nalazi Brazilac!

Autor:

Sport

26.01.2019

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel rekao je da je još rano za prognoze koliko će Nejmar odsustvovati sa terena zbog povrede. Tuhel je otkrio da se Brazilac nalazi u očanom stanju zbog povrede.

RepublikaFoto: Starsport
Nejmar

Nejmar se povredio protiv Strazbura, u utakmici u Kupu Francuske. On je povredio kost u desnom stopalu, koju je povredio i pre godinu dana u meču protiv Marseja.

- Počeo je sa lečenjem, ali moraćemo da sačekamo do sledeće nedelje. Oporavak će zavisiti od toga kako će se povreda razvijati u narednih nekoliko dana. Još je rano reći za Nejmara- rekao je Tuhel. 

Nejmar se treći put povredio u kalendarskoj godini. Prošlog februara slomio je kost u desnom stopalu, zbog čega je podvrgnut operaciji u Brazilu 


Iako se oporavio na vreme za Svetsko prvenstvo u Rusiji, on nije bio na prepoznatljivom nivou. U novembru je povredio preponu tokom prijateljske utakmice Brazila i Kameruna i zamenjen je u prvom poluvremenu. 

Posle dodatnih testova biće poznato da li će Nejmar propustiti utakmicu protiv Mančester junajteda, u osmini finala Lige šampiona, 12. februara. 

Tuhel ne zna da li će imati na raspolaganju najskupljeg igrača sveta Nejmara i veznog igrača Marka Veratija. 

- Otežava nam situaciju to što su Nejmar i Marko povređeni. Moramo zajedno da pronađemo rešenja, kako bismo nastavili da pobeđujemo- naveo je trener pariske ekipe. 

On je rekao da nije želeo da razgovara sa Nejmarom o povredi, kada je video da je napadač tužan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading