Srbin i definitivno napušta Englesku!

Autor:

Sport

25.01.2019

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marku Arnautoviću neočekivano je propao transfer u Kinu, ali to ne znači da će austrijski reprezentativac srpskih korena ostati u taboru Čekićara. Fudbaler je sam pre nekoliko sati imao objavu na svom Instagram profilu, gde je kazao kako će uskoro postaviti nove vesti vezano za svoju budućnost, da bi Skaj sport potom došao do informacije da je Arnautoviću u klubu rečeno da može da ide.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Arnautović

Naravno, Vest Hem je postavio određene uslove, pre svega finansijske i oni su na nivou onih dogovorenih sa Guangdžouom, pre nego što su se Kinezi naprasno povukli iz posla. Radi se o cifri od 50.000.000 funti. Dakle, ko donose ček s toliko novca, može automatski da započne pregovore sa igračem oko ličnih uslova. 

Manuel Pelegrini nije računao na Arnautovića za prethodnu utakmicu protiv Bornmuta. Austrijanca u konkurenciji za sastav neće biti ni za predstojeći susret FA kupa, tako je sasvim izvesno da se nešto događa po pitanju novog pokušaja transfera. Da li su se Kinezi vratili u igru, ili se radi o nekoj drugoj kombinaciji - saznaćemo uskoro. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading