Najbolji strelac SLS zvanično u Zvezdi - Mrkela odgovorio Ilievu

Autor:

Sport

25.01.2019

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je predstavila najnovije pojačanje u ovom prelaznom roku - najbolji strelac jesenjeg dela sezone Aleksa Vukanović potpisao je i zvanično trogodišnji ugovor i najavio velike ambicije.


Vukanović je u prvom delu sezone postigao 12 golova, a važi i za specijalistu za golove Partizanu, kome je do sada dao pet golova. Navijači se nadaju da će tako biti i sada.

- To navijači žele, a to i ja želim. Videćemo - rekao je kratko Vukanović.

Novi igrač Zvezde došao je u crveno-bele iz Napretka, sledeći tako put Gobeljića i Vulića.

- Naravno da sam se čuo sa njima, pre svega sa Gobeljićem, pa i Vulićem. Rekli su mi sve najbolje o klubu. Naravno da sam spreman da se borim za mestu u timu. Da nije tako, ne bih ni dolazio u ovako veliki i jak klub - kratko kaže Vukanović.

U medijima se pojavila informacija da je Vukanović ranije pregovarao sa Partizanom, u prethodnim prelaznim rokovima, a juče je sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao da nije postojalo interesovanje u ovom prelaznom roku, što je igrač sada potvrdio.

- Ja kao igrač mogu da poslušam svaku ponudu, saslušao sam i njihovu na leto i u razgovoru sa mojim direktorom video da to nije za mene. To je sve - rekao je Vukanović.

Sportski direktor Mitar Mrkela rekao je da stručni štab vidi novo pojačanje na mestu levog napadača.

- Još jedno pojačanje koje dolazi iz Napretka. Vukanović može da igra na nekoliko pozicija u napadu, mi ga najviše vidimo kao levog špica. Dolazi kao najbolji strelac Super lige, postigao je 12 golova i nismo mogli da ga preskočimo u ovom prelaznom roku. Nadam se da će dugo godina igrati u Zvezdi i dati dalji doprinos uspesima kluba - rekao je Mrkela.

O izjavama Ilieva...

- Želim da kažem da je Ivica Iliev neko koga cenim kao čoveka i cenim njegov rad. Nisam srećan što se pojavilo to sve u novinama i mogu da potvrdim njegove reči da se to nije desilo - rekao je Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading