OVO MU NEĆE OPROSTITI: Matić opasno prozvao navijače Čelsija!

Autor: sportske.net

Sport

18.08.2017

08:48 >> 08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Matić je apsolutni hit na ostrvu od kako je prešao iz Čelsija u Mančester junajted.

RepublikaFoto: twitter.com/ManUtdGoals
Matić: Mančester je najveći klub u mojoj karijeri

Srbin se pokazao kao mega pojačanje za Murinjov tim na startu sezone, to smatraju brojne legende, među kojima ga je posebno hvalio i Stiven Džerard.

Matić je u jednom intervjuu rekao da je Mančester junajted bez sumnje najveći klub za koji je igrao i tako je izazvao lavinu komentara od Mančestera do Londona.

- Definitivno, svi znaju da je Mančester junajted najveći klub u mojoj karijeri. Ipak, drugačije zvuči kada kažete Mančester junajted. Čelsi je takođe veliki klub, Benfika je najveći u Portugalu, ali Mančester je Mančester - kratko je odgovorio Matić, a potom istakao koliko je Murinjo bio presudan u njegovom dolasku.


- Murinjo je veoma važna osoba u mojoj karijeri. On me je doveo u Čelsi iz Benfike, i sada u Mančester i sigurno je razlog zbog kog sam došao ovde. Kada je stigao poziv Mančester junajteda, nisam mnogo razmišljao, moja odluka je bila jasna i doneo sam je istog momenta - istakao je Matić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading