JEZIVO: Nestali fudbaler predvideo sopstvenu smrt!

Autor:

Sport

24.01.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se navijači širom sveta polako opraštaju od tragično preminulog nesuđenog napadača Kardifa Emilijana Sale (28), iz njegove rodne Argentine stigao je sadržaj vacap poruke u kojoj je on predvideo sopstvenu smrt! Ako je verovati medijima koji su njegovu poruku prijateljima objavili, Sala je bukvalno znao da sa letelicom pajper malibu koja je trebalo da ga preveze od Nanta do Kardifa nešto nije u redu.

Emilijano Sala

Da podsetimo, avion je nestao sa radara u ponedeljak oko 20.30 i, gotovo izvesno, završio u kanalu Lamanš. Stručnjaci navode da su šanse da su Argentinac, pilot i još jedan putnik koji je bio sa njima preživeli ravne nuli. Za nestalim avionom i dalje tragaju i francuski i britanski spasilački timovi, ali su izgledi za pozitivan ishod ništavni.

MRTAV UMORAN

A evo kako je tačno glasila zlokobna poruka Emilijana Sale društvu u Argentini.

- Pozdrav, mala braćo, kako ste? Ljudi, mrtav sam umoran. Bio sam u Nantu i samo sam jurio, jurio, jurio... I nikako da prestane. Sada sam u avionu koji izgleda kao da će da se raspadne. Idem u Kardif, ludo! Sutra me već čeka novi početak, po podne imam prvi trening sa novom ekipom, saigračima... Videćemo šta će se desiti, a kako ste vi, braćo i sestre - rekao je Sala u video-poruci i dodao rečenicu od koje se ledi krv u žilama:

- Ako me ne budete čuli za sat i po, ne znam da li će poslati nekog da me traži, jer teško da će me naći. Ljudi, jako se plašim.

RepublikaFoto: tanjug/AP
Navijači se opraštaju od Emilijana Sale

KRIVA MAFIJA

Oglasila se i Emilijanova devojka Berenis Škair, koja je na društvenim mrežama optužila mafiju za nestanak svog dečka, ali je potom obrisala poruke.

- Istražite fudbalsku mafiju jer ne verujem da je ovo bila nesreća - napisala je Beatris, a potom dodala:

- Želim da se probudim i da sve ovo bude laž. Molim vas, istražite, jer ne verujem da je ovo bila nesreća, ili prekinite potragu kada već nisu našli ništa da pluta u moru. Izgleda da nije loše vreme krivo.

NAJVEĆE TRAGEDIJE SPORTISTA U LETELICAMA

 

- Fudbaleri Mančester junajteda (1958)

- Hokejaši Lokomotive Jaroslavlj (2001)

- Reli vozač Kolin Mekre (2007)

- Fudbaleri Šapekoensea (2016)

- Vlasnik Lestera Višaj Šrivadanapraba (2018)

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading