Bivši "partizanovac" dao dva gola Milanu, još jedan Srbin na listi strelaca!

Autor:

Sport

23.01.2019

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velikani ničice padaju pred Dušanom Vlahovićem. Sve klubovi od imena i tradicije. Ruku na srce, njihov omladinski pogon, ali valja davati golove Napoliju, Milanu, a i – Juventusu.

RepublikaFoto: twitter.com/Affari di Calcio
Dušan Vlahović

Posle pogotka koji je mladi tim Fjorentine pogurao ka slavlju nad Rosonerima tokom vikenda, srpski napadač iz „klase 2000“ opet je pokazao spretnost. Štaviše, strpao je dva komada u mrežu Juvea i potpisao se ispod trijumfa Ljubičastih u četvrtfinalu Kupa Italije za mlade ekipe (4:3). Vlahović je bio precizan u 41. i 52. minutu, najpre posle udarca glavom, a zatim i dodavanja sa strane, za dokaz da je prerastao Primaveru. Pogodak kojim je Stara dama smanjila na 3:4 u nadoknadi vremena delo je još jednog srpskog centarfora, Luke Markovića, takođe iz generacije 2000.

Računajući i ova dva, Vlahović je za nade tima iz Firence dao osam golova na pet utakmica (prethodno strelac protiv Kjeva, Udinezea i Napolija), pa lokalni mediji konstatuju da je prevazišao ekipu trenera Emilijana Bigike, a pitaju se šta je još potrebno da uradi kako bi zavrede poverenje šefa struke seniorskog sastava, Stefana Piolija.

RepublikaFoto: instagram.com/lukamarkovic
Luka Marković

Dosad je skupio svega 68 minuta u Seriji A, rasparčanih na četiri utakmice, a poslednji put bio je na terenu protiv Sasuola početkom decembra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading