SLAĐAN ŠĆEPOVIĆ DOKAZAO DA JE VELIKI "GROBAR": Sine, izvini, navijam da vas izbaci Partizan

Autor:

Sport

18.08.2017

05:21 >> 19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško je sinoć bilo bivšem golgeteru Partizana Slađanu Šćepović (51) dok je pred sablasno praznim tribinama u Humskoj gledao prvi meč kvalifikacija za Ligu Evrope između crno-belih i Videotona. S jedne strane, njegov voljeni klub, čije je boje branio od 1986. do 1992, a s druge njegov mlađi sin Marko Šćepović (26), koji je takođe igrao za klub iz Humske tri sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Slađan Šćepović: Marko i ja smo bili tužni posle žreba, koji je odlučio da igraju Partizan i Videoton

NEMA DILEME

Svakom bi zalupalo srce od pomešanih emocija, ali je Slađan ko iz topa poručio kome će biti naklonjen:

- Emocije imam prema Partizanu, a sada i prema Videotonu zbog mog Marka. Ipak, nisam u dilemi, navijaću za crno-bele! To je moj klub, radim u njemu i logično je da ga podržim i u ovoj za mene neobičnoj situaciji. Želim sinu da postigne dva gola u mečevima protiv Partizana, ali da šampion Srbije pobedi i bude taj koji će proći u Ligu Evrope - poručio je Šćepović senior za Žurnal pred sinoćnji meč.

MALEROZNI ŽREB

Nekadašnji centarfor Apolona i Meride otkrio je da su posle žreba u Nionu bili nesrećni i on i naslednik.

- Jednostavno tako se namestilo. Kad bi mogle da prođu obe ekipe... Tako misli i Marko. Pričali smo o tome posle žreba - iskren je Slađan.

Šćepović je nahvalio ekipu koju s klupe vodi bivši trener Partizana Marko Nikolić.

- Videoton je dobar klub, ima više stranaca, uz Ferencvaroš najbolje plaćaju igrače u Mađarskoj. U odnosu na prošlu sezonu doveli su napadača Hentija. Većina igrača je zajedno dve-tri sezone. Nikolić ih je dobro utegao, primaju malo golova, uz to odlično poznaje Partizan. Sigurno je da meč u Humskoj ništa ne rešava, već da odluka o tome ko će u Ligu Evrope pada u revanšu - prognozira Slađan Šćepović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading