L'EKIP VERUJE NAŠEM PORTALU: Francuzi se pozvali na REPUBLIKU u vezi slučaja Zvezde i PSŽ-a!

Autor:

Sport

23.01.2019

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno ste na našem portalu mogli da čitate ekskluzivne informacije o nastavku slučaja navodno namešteneog meča u Ligi šampiona između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena. Ugledni francuski list L'ekip potvrdio je naše pisanje i pozvao se na naše izvore o suđenju koje sledi, a na koje će biti pozvani Mitar Mrkela i Stefan Pantović.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča PSŽ - Crvena zvezda

Upravo je Ekip 12. oktobra pokrenuo priču da je, "putem doušnika koga smatraju verodostojnim", dobio saznanja da je jedan funkcioner Zvezde hteo da uplati pet miliona evra na visok poraz.

Francuski list naveo je da se pisanje našeg portala ispostavilo kao tačno te da je odmah potvrđeno od strane advokata koji brani Zvezdu u ovom slučaju, Antoana Vea.

Foto: lequipe.fr/printscreen
L'ekip se pozvao na naše izvore

- Otišli smo na naš zahtev u najranijem terminu da damo izjave, kako bi dali sva pojašnjenja vezano za organizaciju utakmice i samu utakmicu, kao i da bi insistirali na tome da francuska policija što pre krene u istragu ko stoji iza pokušaja narušavanja ugleda kluba - poručili su iz Zvezde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading