Dete Partizana se vratilo kući: Bilo je ponuda ali sveti grb se ne odbija

Autor:

Sport

23.01.2019

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je doveo još jednog napadača, ovog puta svoje "dete" Dejana Georgijevića, koji je došao na jednogodišnju pozajmicu i rekao da mu je to bila jedina želja u ovom prelaznom roku, uprkos drugim ponudama.

- Mnogo sam srećan i uzbuđen zbog povratka kući. Hvala i Ferencvarošu i ljudima koji su mi omogučili da se vratim. Hvala i Partizanu na poverenju. Ja ću se njima i navijačima odužiti na terenu. Maksimalno ću se zalagati za ovaj sveti grb i nadam se da ću se golovima odužiti ljudima iz kluba i navijačima - rekao je Geogrijević.

On je ponikao u Partizanu, ali posle Teleoptika je igrao u Spartaku, Inđiji, Voždovcu i sad Ferencvarošu. Partizan nije bio jedina opcija.

- Imao sam neke opcije i klubove, ali ja sam rekao od starta ljudima u klubu rekao da mi je jedina želja bila da se vratim u Partizan. Imao sam ponude iz inostranstva i iz Super lige, ali je meni bilo bitno samo da se vratim ovde. Cela priča o povratku počela je malo pre mog rođendana (19. januar) i nadao sam se da će to desiti na moj rođendan, to bi mi bio najveći poklon. Dugo sam član ovog kluba, znam šta to nosi igranje za klub - rekao je Georgijević.

U Voždovcu si postigao devet golova za jesen, koliko možeš u Partizanu na proleće?


- Nadam se mnogo više, ali najbitniji su rezultati Partizana - kratko kaže Georgijević.

On je zadužio dres sa brojem 14, u čast svog idola Tijerija Anrija.

Sportski direktor Ivica Iliev rekao je da mu je veliko zadovoljstvo što može Georgijeviću da poželi povratak "u njegovu kuću".

- Dolazi u pravom trenutku, kada je stasao u pravog igrača i oformio se i u ovom trenutku može da sprovede u delo u prvom timu talenat koji je pokazivao kao dete. Mislim da će nam doneti mnogo golova i radosti. Njegove karakteristike odgovaraju ideji koju želimo da sprovedemo na terenu i koje je naš šef Bata Mirković sa članovima stručnog štaba oformio kao model prema kome Partizan treba da teži. Ne sumnjam da će se uklopiti u tim - rekao je Iliev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading