Novi poblemi u Realu: Kapiten uzrok razdora u svlačionici

Autor:

Sport

23.01.2019

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi problemi u Realu, uzrok je Serhio Ramos.

RepublikaFoto: instagram.com/sergioramos
Serhio Ramos

Naime, svlačionica se okrenula protiv njega, a i Florentino Perez mu zamera prvo što je insistirao na dolasku Lopetegija, a onda izminirao Kontea.

Ramos ne govori sa Iskom, smatra da ovaj "buši" Solarija, a kapiten Reala je uz to prepreka da se Murinjo vrati u klub.

Veoma je nervozan u poslednje vreme, loše se poneo prema talentovanom beku Reguljonu, što je samo povećalo odbojnost mlađih igrača.

Ramos želi i veći novac, ugovor mu ističe za 18 meseci, sećate se, posle sage sa Junajtedom, ostao je u Madridu za 10 miliona po godini.

Sada traži produžetak do 2021. i 18 miliona po sezoni, što je zahtev koji Perez ni u snu neće prihvatiti. Naime, kapiten, uz sav svoj uticaj i zasluge ima 32 godine i nerealno je da dobije taj novac.


Odlaskom Ronalda, Ramos je postao neprikosnoven u svlačionici, ali i izgubio velikog saveznika jer su on i Ronaldo uglavnom držali istu stranu i prilikom odlaska Murinja, i kada je stigao Benitez i u još nekim odlukama.

Sada Kristijana više nema, kapiten je izolovan, pa ćemo videti dalji rasplet, ali ako se on bude pitao, ne samo da su Murinju zatvorena vrata Valdebebesa već će i Isko morati da ode.

Možda ga se Real odrekne, ali to je zaista teško zamisliti...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading