GOTOVO: Milan doveo "ubicu" od 35 miliona evra!

Autor:

Sport

22.01.2019

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dogovor je postignut! Kako pišu najuticajniji italijanski mediji koji se bave stanjem situacije na fudbalskom tržištu, Poljak Kšištof Pjontek u Milan prelazi u Milan za 35.000.000 evra, a kompletna suma će biti odmah isplaćena na račun Đenove.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Milana

Razmena dokumenata je već počela, što znači da se transfer privodi kraju, a u ugovoru će se naći i određeni bonusi, koji bi mogli da donesu još između tri i pet miliona klubu sa stadiona Luđi Feraris. Ono što je takođe definitivno jeste da nijedan drugi igrač neće biti uključen u transfer.

- Srećni smo dogovorom, više ništa nije u vazduhu. Može se reći da je sve sređeno - rekao je predsednik Milana Paolo Skaroni.

Očekuje se da Pjontek večeras stigne u Milan i finišira razgovore sa Rosonerima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Krištof Pjontek

Još od ranije je poznato da će ovaj transfer pokrenuti "domino efekat" transfera, pa će Gonzalo Iguain sada nesmetano preći u londosnki Čelsi. Plavci bi tako dozvolili Alvaru Morati da ode u Atletiko Madrid, dok bi iz redova Jorgandžija otišao Nikola Kalinić, najverovatnije u Monako.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading