SRBIN ŠTRAJKUJE!

Autor: Tanjug

Sport

22.01.2019

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijski fudbalski reprezentativac srpskog porekla Marko Arnautović, štrajkom u engelskom Vest Hemu želi svoj tim da natera da mu odobri prelazak u drugu klupsku sredinu, prenosi austrijska štampa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Arnautović je dobio veoma unosnu ponudu iz Kine, najpre od prvaka Šangaj SIPG, koji je navodno zbog odugovlačenja izgubio interesovanje, ali se sada javio i viceprvak Gangzou Evergande, koji nudi 40 miliona evra.

U Vest Hemu Arnautović ima ugovor koji traje do 2022.godine, i sada želi štrajkom da izdejstvuje svoj odlazak iz Londona.

Slično je učinio i ranije u Bremenu i Stouku. Vest Hem se odlučio da zbog ponašanja svom igraču dozvoli odlazak, ali tek na leto. Ovu sezonu Vest Hem želi da Arnautović odigra do kraja. Međutim, ponuda iz Kine otvorena je samo do 28.februara. U engleskom premijerligašu zbog toga su prisutne tenzije.


Posebno negativno raspoloženje vlada prema bratu Danijelu, koji je menadžer reprezentativca, i javno je saopštio da njegov brat želi u Kinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading