Hrvati ne mogu bez Srba: Jedan napadač otišao, drugi došao!

Autor: Večernje novosti

Sport

21.01.2019

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inter iz Zaprešića angažovao je srpskog napadača. Kapiten Komnen Andrić zamenio je Marija Budimira u Dinamu, a trener kluba Samir Toplak umesto jednog Srbina u špic je doveo drugog, Andriju Kaluđerovića.

RepublikaFoto: youtube.com/ Jutarnji list
Komnen Andrić - najbolji strelac hrvatske lige!

Iskusni napadač napustio je Indiju i odmah prihvatio ponudu kluba iz predgrađa Zagreba.

- Iskreno, dva su razloga postojala za dolazak. Prvi je iskren poziv trenera Samira Toplaka, a drugi je blizina Beograda. Porodica mi je u Beogradu, sin Luka je osnovac i bitno je da smo blizu jedni drugima - iskren je za "Novosti" Andrija.

Komnen odlazi, ali ostavlja težak zadatak da bude prvi strelac HNL.

- Dobro, niko me ne uslovljava da budem prvi strelac, ali glavni cilj je da ostanemo u ligi i probamo da ostanemo hit u Kupu. Igramo polufinale sa Rijekom kod kuće, finale nije daleko- rekao je Kaluđerović.

Komnen Andrić je postao "car Zaprešića", a Andrija ističe da kao Srbin zaista nema nikakvih problema.

- Ma, osećam se kao kod kuće, ljudi su izuzetno ljubazni, predsuretljivi. Inter je kao porodica, kao moj OFK Beograd nekad. Zasada je sve u najboljem redu, trenutno smo na pripremama u Medulinu, gde sam se sa "romatičarima" smrzao kao nikad u životu pre deset i više godina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading