PRAVI LIDER: Matić veruje u uspeh Junajteda!

Autor:

Sport

21.01.2019

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Nemanja Matić izjavio je da je uveren da će Mančester Junajted završiti među četiri najbolja u Premijer ligi kako bi ponovo igrao Ligu šampiona.

Nemanja Matić

Junajted se dolaskom novog menadžera Olea Gunara Solskjera drastično popravio, vezao je šest pobeda u Premijer ligi i došao na samo tri boda od četvrtoplasiranog Čelsija.

- Premijer liga je teško takmičenje. Daćemo sve od sebe da završimo među četiri najbolja tima ove sezone. Ekipe ispred nas imaju kvalitet i iste ambicije, ali siguran sam da će naš kvalitet doći do izražaja - rekao je Matić, koji je posle trijumfa nad Brajtonom (2:1) dobio javne pohvale od Solskjera.


Do pre samo mesec dana plasman u Ligu šampiona za Junajted je bio jako daleko nakon poraza u derbiju od Liverpula (3:1), a sada nakon odličnih rezultata drži peto mesto zajedno sa Arsenalom.

Pored Čelsija ispred su Totenhem, Mančester Siti i lider Liverpul.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading