BOMBA: Liverpul krade saigrača Srbinu, spremno 50 miliona evra!

Autor:

Sport

21.01.2019

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula odlično brane prednost na prvom mestu Premijer lige. Navijači se nadaju da će bodovna razlika biti sačuvana te će njihovi ljubimci konačno podići najbitniji pehar. Trener "Redsa" Jirgen Klop očigledno je odlučan u nameri da želju sprovede u delo pa je bacio oko na napadača Lacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Naime, kako prenosi italijanski "Kalčomerkato" trenutno vodeći tim u Engleskoj spremio je 50 miliona evra za saigrača Sergeja Milinković Savića - Ćira Imobilea.

Odlični Italijan igra u životnoj formi koja je počela prošle, a nastavila se u tekućoj sezoni. Mnogi smatraju da bi ovim transferom ekipa Jirgena Klopa zasigurno napravila najbolji napadački arsenal na svetu. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ćiro Imobile

Laciju ne cvetaju ruže i nema sumnje da će voditi veliku bitku za Ligu šampiona naredne sezone. Sa druge strane, Imobile bi u Liverpulu zasigurno igrao u najelitnijem takmičenju, a ukoliko ove zime obuče crveni dres, mogao da bi da se domogne i trofeja.

Sve u svemu, ukoliko do ponude zaista dođe, Lacijalima će biti teško da je odbiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading