Bane Ivanović dobio ponudu koja se ne odbija!

Autor:

Sport

21.01.2019

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović trenutno se nalazi u Dohi, gde Zenit obavlja pripreme za drugi deo sezone, ali uskoro bi mogao definitivno da se rastane sa klubom iz Sankt Peterburga.

RepublikaFoto: instagram.com/ivanovicofficia
Branislav Ivanović

Prema informacijama ruskog "Čempionata", inače vrlo relevantog sportskog medija, iskusni defanzivac na stolu ima ponudu jednog kluba iz Saudijske Arabije. I naravno finansijski uslovi su odlični. Rusi pišu da Arapi nude Ivanoviću godišnju platu između šest i osam miliona evra.

Ivanović će morati dobro i brzo da razmisli. Njemu ugovor za Zenitom ističe u junu, ali ruski klub ima opciju da do kraja takmičarske godine iskoristi klauzulu o produžetku na još 12 meseci. II sve do danas se činilo da će klub iz Sankt Peterburga iskoristi tu opciju.

Posebno, što je Ivanović u Rusiji ostavio odličan utisak. Prezadovoljni su u Zenitu njegovim učinkom. Tome u prilog i podatak da je u prvenstvu odigrao svaki minut.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Branislav Ivanović

Međutim, pitanje je da li će uspeti da odoli finansijskoj ponudi Arapa. Ukoliko bi izboksovao platu od osam miliona evra, Branislav Ivanović bi se svrstao u red najplaćenijih srpskih igrača.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading