(VIDEO) PORAZ ZVEZDE KOJI OHRABRUJE: Dva gola velika ko Rusija!

Autor:

Sport

17.08.2017

17:44 >> 19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Krasnodara 3:2, u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope. Strelci za Krasnodar su Ignjatijev u 20, Klason u 46. i Petrov u 66. minutu. Strelci za crveno-bele su bili Srnić u 57. i Pešić u 71. minutu. Revanš meč će biti odigran za nedelju dana u Beogradu.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Radost u Rusiji

 

Krasnodar je bolje počeo utakmicu, imao je potpunu kontrolu meča u prvih 20 minuta igre, što je ruskom timu i donelo rezultat.

 Mihailo Risitć šutirao je sa oko 18 metara, golman Zvezde Milan Borjan je uspeo samo da odbije loptu, a na nju natrčao Ivan Ignatijev i doveo svoj tim do prednosti.
 
Drugo poluvreme počelo je najgore moguće po Zvezdu, koja je posle manje od minut igre primila gol.
 Kristijan Ramires je centrirao sa leve strane, a na drugoj stativi pronašao je Klasona koji je šutirao iz prve i savladao Borjana.
Igrao se 52. minut kada je Zvezda došla do najbolje prilike na utakmici. Odlično su Nemanja Radonjić i Dušan Andjelković kombinovali po levoj strani, da bi potom centaršut uputio kapiten crveno-belih i u petercu uposlio Ričmonda Boaćija, ali je Sinicin refleksno odbranio njegov udarac.
U 57.minutu Crvena zvezda je smanjila zaostatak, a strelac je bio Srnić sjajnim udarcem sa oko 20 metara. 
Dva minuta kasnije Krasnodar je postigao treći gol, ali on nije priznat, pošto sudije nisu dobro procenile situaciju. 
Ristić je snažno šutirao sa oko 20 metara, pogodio je prečku i lopta je potom završila iza gol linije, ali je Borjan brzo pokupio loptu, pa je igra nastavljena.
Posle  kornera Krasnodar je došao do trećeg gola. Pavel Mamaev je na ivici šesnaesterca pronašao usamljenog Petrova koji je uhvatio volej i fantastičnim udarcem savladao Borjana. Delovalo je da Zvezda ne može ponovo da dodje do gola, ali je u 71. minutu Nemanja Milić u poslednji čas sustigao loptu u prostor koju je poslao Kanga i odigrao povratnu ka Aleksandru Pešiću, a ovaj je iz prve sa oko pet metara savladao Sinicina.
Do kraja susreta bitka se uglavnom vodila na sredini terena. Utakmicu je u Krasnodaru gledalo 24.527 gledalaca, od čega oko 1.000 Zvezdinih medju kojima je bilo veliki broj pristalica Spartaka iz Moskve.

 

TOK UTAKMICE
95.minut - Kraj utakmice
90. minut - Utakmica produžena za pet minuta.
81. minut - Smolov sa ivice kaznenog prostora ponovo preti Zvezdinom golu
79. minut -  Nova prilika za Krasnodar, šut glavom preko gola

71. minut - GOOOOL ZA ZVEZDU! Samo što je ušao na teren Pešić postiže pogodak.

66. minut - Uigrana akcija ekipe Krasnodara. Posle odbijene lopte Anđelkovića u korner, Rusi su fantastično odradili akciju. Na ivici kaznenog ostao je Petrov koji je volej udarcem po treći put zatresao mrežu Borjana!
64. minut - Nova šansa za Krasnodar, Anđelković vadi loptu iz mreže!
62. minut - Mihailo Ristić se zaintaio da postigne gol protiv bivšeg kluba. Dobar udarac sa distance završava tik pored stative.
58. minut - Čist gol Krasnodara nije priznat. Ristić je biciklicom pronašao prostor pored odbrane Zvezde, šutirao sa 18.metara, od prečke se lopta odbila u mrežu ali sudije nisu pokazale na centar. 2:1 za domaćine.

57. minut - SLAVOLJUB SRNIĆ STRELAC GOLA ZA CRVENO BELE! 

52. minut - NAJBOLJA PRILIKA ZVEZDE! Sjajno je prošao Anđelković po levoj strani centrirao je na pet metara, Boaći je šutirao ali pravo u golmana Krasnodara, samo korner.

46. minut - Najbolji mogući početak drugog poluvremena za ekipu Krasnodara. Samo što su Rusi krenuli sa centra, na asistenciju Petrova strlac je Klason!
46. minut- Počelo je drugo poluvreme! Krasnodar vodi 2:0
45+1 minut - Kraj prvog poluvremena. Krasnodar posle prvih 45 minuta vodi 1:0!
40. minut - Loš udarac Kange. Krasnodar i dalje vodi 1:0!

32. minut - Borjan je odlično intervenisao posle udarca Ristića.

30. minut - Šansa za Zvezdu. Gužva u šesnaestercu domaćeg tima, a u poslednjem trenutku intervenisao je jedan igrač Krasnodara, koji je izbacio loptu u korner.
26. minut - Prva šansa za goste. Srnić je prvi pokušao, ali nije uspeo. Boaći je pokušao da prevari odbranu i golmana Krasnodara, a Sinicin je bio siguran
22. minut - Povreda Donalda. Na teren je ušla lekarska ekipa, al se Donald posle ukazane pomoći vratio u igru
20. minut - GOLLL!!! Krasnodar vodi 1:0! Ristić je šutirao sa više od 20 metara. Borjan je kratko odbio loptu, a Ignjatijev je pored uspavane odbrane Zvezde bez problema smestio loptu u mrežu.
16. minut - Krasnodar ima inicijativu, a crveno-beli se dobro brane i pokušavaju iz kontranapada da ugroze gol rivala

6. minut - Fudbaleri domaćeg tima organizovaniji na početku meča. Krasnodar ima više od igre.  Ruski klub je prvi imao šansu posle greške Borjana, a odlično je intervenisala odbrana Zvezde

 

1. minut - Utakmica je počela. Prvi sa centra kreću fudbaleri Crvene zvezde


18:30 - Igrači dva tima su odradili poslednji trening uoči početka utakmice

 


18:20 - Delije stigle na stadion

 


18:15 - Poznati su sastavi timova:

 

 

Foto: uefa.com/uefaeuropaleague



 

 

 

 


18:00 - Pojedine radnje u Kragujevcu su skratile radno vreme zbog utakmice u Krasnodaru. 


 

17:30 - Litvanci sude meč u Krasnodaru. Glavni sudija biće Gediminas Mažeika, a pomagaće mu Vitautas Šimkus i Vitenis Kazlauskas, dok će četvrti arbitart biti Jurij Paškovskij.

17:00 - Navijači polako pristižu na stadion

 


16:30 - Zvezdi stiže podrška sa svih strana
 

 


Crvena zvezda je u prvom kolu kvalifikacija ekipu Florijane sa Malte, dok su u drugom kolu crveno-beli bili bolji od Irtiša iz Kazahstana. Srpski vicešampion je potom u 3. kolu nadigrao favorizovanu Spartu iz Praga. U prvom meču crveno-beli su pred svojim navijačima slavili sa 2:0, a u revanšu je bilo 1:0 za Zvezdu.

Crvena zvezda je u dosadašnjem toku kvalifikacija za Ligu Evrope ostvarila četiri pobede uz dva remija.



Crvena zvezda je prva na tabeli u domaćem šampionatu sa maksimalnih 15 bodova iz pet mečeva. Crveno-beli će biti oslabljeni u Krasnodaru, pošto zbog povrede neće igrati Branko Jovičić.


Crvena zvezda će imati i veliku podršku navijača, koji su doputovali u Rusiju. Crveno-bele će bodriti i pristalice moskovskog Spartaka, koji su u bratskim odnosima sa navijačima Zvezde.

 

Krasnodar je uoči meča favorit po kladionicama. Vlasnik kluba je ruski milijarder Sergej Galitski, a Krasnodar u svojim redovima ima čak 14 stranaca. Klub je osnovan pre samo devet godina. Za ruski klub igra i bivši fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić.

Crvena zvezda je u sredu uveče odradila trening na stadionu Krasnodaru.
 

 

Prošle sezone Krasnodar je bio četvrti u Premijer ligi Rusije, sa 49 bodova uz 12 pobeda, 13 remija i 5 poraza.

Krasnodar je započeo i novu sezonu u šampionatu Rusije. Odigrali su već četiri meča u tekućoj sezoni, na kojima su pobedili na startu Rubin iz Kazanja i Tosno, dok su potom poraženi od Spartaka iz Moskve i remizirali sa Uralom kod kuće 1:1. Peti su na tabeli, sa sedam poena.

Krasnodar je takmičenje u Ligi Evropa počeo od trećeg kola kvalifikacija gde je eliminisao Lingbi (2:1, 3:1).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading