KAKVA BORBA: Mitar kao kečer - poništen mu gol, dva puta tražio penal, ali Fulam je pao

Autor:

Sport

20.01.2019

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prštalo je na sve strane... U 23. kolu Premijer lige Fulam je na svom terenu izgubio od ekipe Totenhema (2:1). A u centru pažnje bio je naš Aleksandar Mitrović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Srbin nije uspeo da zatrese mrežu, ali... Odradio je veliki posao za svoj tim i pored šokantnog poraza. Tokom celog meča vodio je veliku borbu. Čak je i postigao gol u prvom poluvremenu, ali je on poništen zbog ofsajd pozicije.

Mitrović je u dva navrata tražio penal posle duela u kaznenom prostoru rivala, a protiv Sančeza je pucalo. Srbin je rešio i da se osveti štoperu "pevaca". Pa ga je u maniru u kojem to rade kečeri bacio na pod.

Fulam je poveo u prvom poluvremenu pošto je Ljorente pogodio svoju mrežu. Izjedančio je Ali u nastavku činilo se da je to kraj, ali... U samoj završnici meča Vings je iskoristio kiks odbrane domaćih i doneo je sva tri boda "pevcima".

Ovo je veoma važan bod za tim iz Londona, borba za opsatanak biće žestoka.

Tabela:

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading