VELIKI OBRT: Srbinu propao transfer karijere

Autor:

Sport

20.01.2019

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju ipak, ništa... Iako je transfer praktično već bio dogovoren, Marko Arnautović karijeru po svemu sudeći neće nastaviti u Kini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Prema navodima britanskih medija, Gvangžu Evergrande je povukao prvobitnu ponudu za napadača Vest Hema, iako još uvek nije zvanično potvrđeno da li je kineski klub definitivno odustao od kupovine.

Bili su poznati i uslovi, Kinezi su londonskom klubu želeli da plate 45 miliona funti na ime obeštećenja, dok je austrijski reprezentativac trebalo da dobije 280.000 funti nedeljno, što je za 170.000 više od njegove trenutne nedeljne zarade.

Podsećamo, nešto ranije ovog meseca, njegov brat Danijel, ujedno i njegov agent, izjavio je da je Markova velika želja da karijeru nastavi u Kini, dok su čelnici Vest Hema bili pri stavu da on još uvek ima važeći ugovor. Arnautović je ove sezone na 16 utakmica za Vest Hem postigao 7 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading