(VIDEO) Zvezda potvrdila odlazak

Autor:

Sport

19.01.2019

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poput štopera Miloša Degeneka koji je nedavno prešao u saudijski Al Hilal, i napadač Nikola Stojiljković je posle samo šest meseci u crveno-belom dresu otišao sa Marakane. Ali, za razliku od Degeneka koji je jesenas odigrao čak 33 meča i od čijeg transfera je Zvezda zaradila 3.6 miliona evra, Nikola Stojiljković nije uspeo da se ozbiljnije nametne, mada je upisao 15 nastupa i pet postignutih golova.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Nikola Stojiljković

Podsetimo, on je u Zvezdu stigao letos kao pozajmljen igrač portugalske Brage, a s obzirom na jaku konkurenciju u napadačkim redovima, ove zime je odlučeno da se njegova saradnja sa srpskim šampionom okonča već ove zime.

Kako je i najavljivano, on će karijeru nastaviti u ekipi španske Majorke, što je Crvena zvezda večeras i zvanično potvrdila.

- Nikola Stojiljković će karijeru nastaviti u Španiji, a mi mu se ovom prilikom zahvaljujemo na svemu što je uradio za Crvenu zvezdu, između ostalog i za asistenciju Benu u Trnavi koja je najavila drugu uzastopnu evropsku jesen.


Stojiljko srećno! navodi se u Zvezdinoj objavi na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading