MAĐARSKI MEDIJI UPOZORAVAJU PARTIZANOVCE IZ VIDEOTONA: Izbacite emocije pred večeras

Autor: hotsport.rs/Republika

Sport

17.08.2017

12:24 >> 12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško će biti večeras trojici "partizanovaca" iz Videotona, a i mađarski sportski mediji i javnost su svesni da će trener Marko Nikolić i igrači Lazović i Šćepović večeras igrati i protiv emocija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
U nelagodnoj situaciji: Lazović (levo) večeras igra protiv svog Partizana

Marko Nikolić juče se prvi put vratio u Humsku posle junskog odlaska i bio je iskren, ‘radiće’ ga emocije u večerašnjem okršaju protiv Partizana od 21 sat na praznom stadionu u Humskoj.

– Naravno, emocije su prisutne, lagao bih kada bih rekao da nije tako. To, koliko ga svako od nas u Mađarskoj voli, ne može niko da nam oduzme niti procenjuje. To je samo naš osećaj, koji ne može da se meri i pokazan je mnogo puta do sada. Zato me ne zanima šta će ko da kaže, mi smo profesionalci, a ljudi iz Videotona nas plaćaju i maksimalno su korektni – izjavio je Marko Nikolić na stadionu Partizana.

Međutim, Mađari su na oprezu, jer pored trenera i dvojica napadača su ovekovečeni Grobari. Naslovna strana u Mađarskoj popularnog lista ‘Nemzeti sport’ nagoveštava da tu postoji određena doza sumnje.

Naime, uz naslov „Protiv ‘svog’ Partizana“ i slike Nikolića, Lazovića i Šćepovića, ovaj medij je nagovestio da će se pratiti svaki njihov potez protiv bivšeg kluba i da će ovaj trio sigurno biti ‘između dve vatre’.

Foto: nemzetisport.hu/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading