PRESEDAN: Posle dve decenije PRVI SRBIN u Dinamu iz Zagreba!

Autor:

Sport

19.01.2019

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Komnen Andrić je novo pojačanje zagrebačkog Dinama, posle čega će se pridružiti saigračima na pripremama u Turskoj.

Navijači Dinama

Andrić je prvi strelac hrvatskog šampionata, a mesto u timu zauzeće umesto Marija Budimira, koji je napustio klub. U ovom trenutku, srpski napadač je prva opcija kod trenera Nenada Bjelice, s obzirom da su Bruno Petković i Mario Gavranović povređeni.

Nekadašnji fudbaler Radničkog iz Kragujevca i OFK Beograda još letos je imao ponudu Dinama, ali je ipak odlučio da ostane u Zapreščiću, što se pokazalo kao pravi potez.

Andrić je trebalo da bude i deo generacije koja se na Novom Zelandu okitila titulom Svetskog šampiona, ali je zbog povrede članka morao da se zahvali selektoru Paunoviću na pozivu.

RepublikaFoto: youtube.com/ Jutarnji list

Pre intera iz Zapreščića bio je pod ugovorom sa portugalskim Belenensešom, u kojem ipak nisu uspeli da iskoriste njegov potencijal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading