SAVIĆ OSTAJE! Zvezdaši, odahnite

Autor:

Sport

19.01.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni Engleska, ni Francuska, ni Rusija, ni Turska - Vujadin Savić (28) ostaje u Crvenoj zvezdi! Za kapitena srpskog šampiona stigle su na Marakanu brojne unosne ponude, ali je, prema saznanju Srpskog telegrafa, iskusni defanzivac odlučio da ne menja dres.

RepublikaFoto: instagram.com/savicvujadin
Vujadin Savić

STUB ODBRANE

Vujadin je trenutno na pripremama na Kipru, a potpis na novu dvogodišnju vernost staviće po povratku u Beograd. Za to će dobiti nagradu u vidu udvostručene plate.

- Čim je bilo jasno da će prodati Miloša Degeneka, čelnici kluba su razgovarali sa Savićem i predočili mu da bi voleli da sa trakom na ruci predvodi saigrače u Ligi šampiona i naredne sezone. Postigli su načelan dogovor na obostrano zadovoljstvo - priča dobro obavešten izvor o dešavanjima na Marakani.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

NEMA BEŽANIJE

Ni Savić nije krio da je bio blizu da prihvati neku od unosnih ponuda iz inostranstva. Međutim, prevagnula je ljubav prema klubu i želja da ponovo doživi ovacije pune Marakane dok se na centru trese mušema sa zvezdicama Lige šampiona.

- Nije se dugo razmišljao iako se priča o odlasku provlači u medijima već neko vreme. Vujadin želi da bude pravi vođa, ali i da ostavi dubok trag u Zvezdi, kao njegov otac. Nije hteo da bude među onima koji odlaze, pa da neko pomisli da je usledila bežanija i jurnjava za milionima čim su napravili nešto veliko na međunarodnoj sceni. Uprava nije dala da se tim rasformira, a Savić je usput dobio i mnogo bolje uslove - dodao je naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading