Najtalentovaniji Crnogorac stiže na "Marakanu"?

Autor:

Sport

18.01.2019

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvajanje šampionske titule, uspesi u Evropi, finansijska konsolidacija i konstantno ulaganje u omladinsku školu...To su prioriteti Crvene zvezde u bližoj budućnosti.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Očekuje se da dolaskom Alekse Vukanovića crveno-beli popune seniorski kadar za prolećnu polusezonu, ali na Marakani je i dalje radno. Čelnici Crvene zvezde nameravaju da omladinsku školu popune najtalentovanijim igračima iz regiona, a kako saznaje MOZZART Sport crveno-beli su na dobrom putu da dobiju vredno pojčanje. Bar kada je reč o mlađim selekcijama.

Dres Crvene zvezde uskoro bi trebalo da zaduži najtalentovaniji napadač Crne Gore Lazar Mijović. Reč je o dečaku rođenom 2003. godine koji igra redovno za kadetsku selekciju Crne Gore i prema mišljenju mnogih ima sve pridispozicije da napravi ozbiljnu karijeru. Trenutno nastupa za Budućnost.

Inače, Zvezdina „klasa 2003“ je vrlo talentovana. Predvode je Luka Bačanin koji ima već profesionalni ugovor sa najtrofejnijim srpskim klubom, a tu su i braća Mituljagić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading