Čelnici Anderlehta na mukama: Vranješu nema pomoći posle skandala sa Karleušom!

Autor:

Sport

17.01.2019

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belgijski klub Anderleht ozbiljno razmišlja o rastanku sa bosanskim internacionalcem Ognjenom Vanješom zbog afere sa Jelenom Karleušom. Mediji u Belgiji tvrde da klub iz Brisela pokušava da proda defanzivca, ali da još nije dobio ponudu koja ga zadovoljava. Oglasili su se čelini kluba po ovom pitanju.

Ognjen Vranješ, desno

Vranješ je prethodnih dana u žiži pažnje tabloida u Srbiji zbog skandala iz privatnog života, a klub iz Brisela je pomno pratio situaciju i najavio da će doneti odluku kada sakupi sve informacije.

Belgijska štampa je već pisala da Anderleht motri na Ervina Zukanovića iz Đenove kao na zamenu za njegovog zemljaka, a juče su se pojavile informacije da je Vranješ ponuđen određenim klubovima iz Turske i Ukrajine, ali i da njegovi menadžeri odbijaju transfer.

Oglasio se i generalni direktor slavnog belgijskog kluba Mihael Vershuren.

- Tražimo rešenje za Vranješa. On kao fudbaler sigurno poseduje određene vrednosti-  kratko je prokomentarisao Vershuren.

Vranješ je prošlog leta došao u Anderleht iz grčkog AEK-a u transferu teškom 3.200.000 evra. Ugovor sa briselskim velikanom ga veže do leta 2020. godine. Na početku sezone je bio standardan, ali je u poslednje vreme više bio van ekipe nekog u startnih 11, pa je za polusezonu sakupio 10 od mogućih 21 utakmice u prvenstvu Belgije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading