PRAVO NIOTKUDA: Zvezda prodaje napadača za četiri miliona, spremna i zamena!

Autor:

Sport

17.01.2019

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je zaradila veliki novac tokom jesenjeg nastupa u Ligi šampiona, a novi milioni evra pristižu i tokom zimske pauze. Crveno-beli su već prodali Miloša Degeneka Al Hilalu za 3.6 miliona, plus Krstičića za 500.000 i Nemanju Milića za 150.000 evra. Međutim, ono najbolje tek bi moglo da usledi.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Naime, ''Novosti'' večeras prenose da su iz Crvene zvezde dobili potvrdu kako je stigla ponuda od četiri miliona evra za El Fardua Bena, i to od jednog kineskog kluba!

Podsetimo, Ben je od strane generalnog direktora Zvezdana Terzića označen kao jedan od igrača koji nisu na prodaju, po želji trenera Vladana Milojevića, ali pitanje je da li će na Marakani odoleti ovoj zaista primamljivoj ponudi.

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben

I ne samo to, isti izbor navodi da za Bena postoji interesovanje i od strane bogatih Arapa, pa ako uđu u trku sa KInezima, cena Zvezdinog fudbalera mogla bi i dodatno da poraste.

Videćemo narednih dana kakav će biti rasplet ove priče, a sve to nestrpljivo čeka i Aleksa Vukanović, najbolji strelac jesenjeg dela Superlige i dosadašnji fudbaler Napretka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading