Fudbaler koji je umalo izbacio Zvezdu iz Lige šampiona potpisuje ugovor karijere!

Autor:

Sport

16.01.2019

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je izgledalo da Sevilja posle kupovine El Hadadija neće više dovoditi napadače, klub iz Andaluzije je iznenadio eskrpesnim transferom sjajnog Izraelca iz Red Bul Salcburga. Čovek koji je završio transfer je poznati srpski menadžer Miloš Malenović.

RepublikaFoto: Starsport
Junes Dabur

Junes Dabur je već na putu iz Minhena za Sevilju, a sutra slede lekarski pregledi i potpis ugovora. Visina transfera iznosi 15.000.000 evra plus bonusi. Iako su Austrijanci na početku insistirali na obeštećenju od 25.000.000 evra, na kraju su spustili loptu i dozvolili nezadovoljnom Izraelcu da pređe u Primeru. Podsetimo, za Dabura su bili zainteresovani Liverpul i Valensija.

Izarealac je nedavno tokom pauze medijima u domovini izajvio da je nezadovoljan u Salsburgu i da želi da pređe u klub koji ima veće ambicije i sa kojim bi mogao da igra u Ligi šampiona. U Salcburgu su bili iznenađeni njegovim rečima i čak su najavili da će biti kažnjen. Ipak, nezadovoljstvo Dabura je bilo presudno i austrijski šampion je na kraju popustio pod pritiskom. Nije želeo da zadržava nezadovoljnog fudbalera. Sevilja je brzo osetila situaciju i uspela da pobedi jaku konkurenciju u trci za potpis izraelskog napadača.

Dabur je 2016. godine došao u Red Bul Salcburg iz švajcarskog Grashopersa za sumu od 6.000.000 evra. U aktuelnoj sezoni je postigao 20 golova i zabeležio šest asistencija na 30 mečeva za Bikove. U Sevilji će tek od leta formirati respektabilan napadački kvartet sa Andreom Silvom, Visamom ben Jederom i novajlijeom Munirom El Hadadijem, pošto ostaje u Salcburgu do kraja sezone kao pozajmljen igrač.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading