"LUDAK": Hoće da "beži" iako je njegov tim prvi na tabeli!

Autor:

Sport

16.01.2019

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon 15 godina, Lids junajted ima sasvim izgledne šanse da se vrati u društvo najboljih - Premijer ligu. Dugo su navijači na Eland Roudu čekali da se njihov tim vrati gde mu je i mesto, trenutno su prvi u Čempionšipu i igraju sjajan fudbal pod temperamentnim Marselom Bijelsom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marselo Bijelsa

Ipak, upravo je u tome problem, ćudljivi Argentinac je jednostavno nepredvidiv i retko ko može i da nasluti šta će učiniti sledeće. Bijelsa je sazvao hitnu konferenciju za štampu danas popodne, a iako se ne navodi razlog, mediji spekulišu da je to zbog sada već čuvenog "Spajgejta".

Podsetimo, jedan čovek je oteran sa tribina stadiona Derbija pred meč sa Lidsom jer je gledao poslednji trening ekipe Frenka Lamparda koji je bio zatvoren za javnost.


Na kraju se ispostavilo da ga je poslao upravo Bijelsa kako bi uznemirio protivnika, što mu je očigledno i uspelo jer ih je pobedio sa 2:0.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Čempionšip

Engleski mediji su osuli drvlje i kamenje zbog nepoštovanja fer-pleja, pa se čini da je Argentincu dojadilo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading