PRIJOVIĆ JE IZDAJNIK!

Autor:

Sport

16.01.2019

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Aleksandar Prijović posle selidbe iz PAOK-a u Al Itihad na meti je kritika sportske javnosti, ali najpre navijača njegovog bivšeg kluba, ali kako kaže Srbin, sve je to biznis.

Aleksandar Prijović

Prijović je iznenada dobio ponudu koja se ne odbija iz Saudijske Arabije, zaradiće za četiri godine, uz razne bonuse, do 40 miliona evra.

Iako je to ponuda koju gotovo niko ne bi odbio, navijači PAOK-a su sada ogorčeni na Prijovića, jer su ga svi videli kako predvodi golovima crno-bele do dugo čekane titule.

- Znam da mnogi navijači ovo tretiraju kao izdaju. Razumem ih, ali uvek se sećam koliko su mi ljubavi pružili kroz sve ove mesece koje sam proveo u klubu. Stavio sam ih ispred negativnih emocija koje su se pojavile na kraju. Za nekoliko meseci će se raspoloženje smiriti, a emocije pasti i mislim da će navijači na ovu situaciju gledati sa distance - rekao je Prijović.

On je istakao da i pored neverovatne ponude, nije mu bilo lako da se rastane sa Grcima.

- Mislim da u svakom tranferu novac igra ulogu, pa i u ovome. To je zaista bila teška odluka, jer sam odjednom morao napustiti ono što sam gradio dve godine, iznenada sam prekinuo san koji je trajao mesecima. U Solunu sam uživao svaki dan, jer sam se tako dobro osećao, ali vreme je za promenu. Poznato je da je novac ovde odigrao važnu ulogu, ali moj klub ima veliku tradiciju u ovom regionu, veliku bazu navijača, svoju istoriju, veliki stadion... Ceo paket koji su mi Saudijci ponudili bio je veoma ubedljiv - naglasio je Prijović.

Srpski reprezentativac je dodao i da je jednu od ključnih uloga u njegovom prelasku u Al Itihad odigrao Slaven Bilić, trener saudijske ekipe, nekadašnji hrvatski igrač i selektor.

- Znam kakav je trener, vodio je Hrvatsku, Vest Hem, Lokomotivu, Bešiktaš. Ranije je bio veliki igrač, uveren sam da od njega mogu mnogo naučiti. Nazvao me je pre transfera, tvrdio je da mu je stalo do mogo dolaska, objasnio mi je sve. Jako je lepo što ću biti u mogućnosti da radim sa njim. Mislim da ću uraditi sve ono što želim na terenu, da se savršeno uklapam u njegov mozaik - rekao je Aleksandar Prijović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading