KONAČNO: Borusijino "stop" za transfere iz Dortmunda u Bajern

Autor: Tanjug

Sport

16.01.2019

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borusija iz Dortmunda odlučila je da više ne dozvoli transfere najboljih fudbalera u redove najvećeg rivala minhenskog Bajerna, piše "Bild".

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Nakon što su "milioneri" ranijih godina puštali zvezde tima Roberta Levandovskog, Matsa Humelsa i Marija Gecea u Minhen, čelnici kluba Hans Joakim Vacke i Mihael Cork sada su prelomili da u narednim godinama neće pojačavati protivnika u borbi za šampionsku titulu u Nemačkoj.

Poslednji primer to i pokazuje, Kristijan Pulišić još letos nije hteo da produži ugovor u trenutku kada ga je hteo Bajern, ali je Borusija sačekala da se javi drugi klub i posle ponude Čelsija napravila dogovor vredan 64 miliona evra.


Bavarski gigant godinama je navikao da uzima najbolje fudbalere širom Nemačke i tako slabi rivale, ali je Borusija odlučila da stopira sve moguće odlaske iz Dortmunda u Minhen.

Upravo je Borusija posle 17 kola prva na tabeli Bundeslige sa šest bodova više od Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading