UZALUDNA ŽALBA REALA: Potvrđena kazna Ronaldu, Zidan na tribinama?

Autor:

Sport

16.08.2017

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljevksi klub se žalio na kaznu od pet utakmica, kojima je sankcionisan Kristijano Ronaldo zbog odgurivanja sudije, ali je žalba odbijena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Potvrđena kazna, uzalud sjajna forma

U prva četiri kola Primere, Zinedin Zidan definitivno neće moći da računa na najveću zvezdu tima, Kristijana Ronalda, baš kao ni na večerašnjoj utakmici Superkupa Španije protiv Barselone.

Ronaldo je isključen na “Kamp Nou”, zbog dva žuta kartona, ali je nakon drugog odgurnuo sudiju, zbog čega je kažnjen sa pet mečava suspenzije.

 

 

Najbolji fudbaler “kraljevskog kluba” propustiće i susrete protiv Deportiva (20. 8), Valensije (27. 8), Levantea (9. 9) i Real Sosijedada (17. 9).

Španski mediji javiljaju da bi zbog komentara na račun suđenja i trener Reala, Zinedin Zidan, mogao da se pridruži Ronaldu na tribinama.

 

 

Sudijska komisija FS Španije predala je tužbu Disciplinskoj komisiji protiv trenera Madriđana zbog komentara na račun sudije Bengoečee, nakon pomenutog meča sa Barselonom.

Ukoliko bude proglašen “krivim”, Zidan bi mogao da bude kažnjen od četiri do čak 10 mečeva zabrane vođenja tima.

Zbog komentara na račun suđenja, suspenzije su svojevremeno dobijali Žoze Murinjo i Đerar Pike, podsećaju španski mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading