Simeone se ne pita oko prelazog roka

Autor:

Sport

15.01.2019

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Atletika iz Madrida Dijego Simeone rekao je da se ne pita ništa oko odlazaka i dolazaka igrača i da se već pomirio sa tim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijeo Simeone

- Šta treba da se desi u toku prelaznog roka, desi će se, bez obzira šta ja mislim o tome. Vremenom sam naučio da treba samo da se bavim sledećom utakmicom. Zato sam sada koncentrisan samo na meč sa Đironom - rekao je argentinski stručnjak.

Novinare je zanimalo kako će da reši problem realizacije.

- Najbolji način da dođete do gola je da konstantno stvarate šanse. Malo timova na svetu sebi mogu da omoguće da čekaju da jedan igrač reši utakmicu. To mogu samo klubovi koji imaju vanserijske pojedince poput Barselone, koja ima Mesija, ali opet i za njega radi cela ekipa. Jasno vam je da moramo da se koncentrišemo na ove igrače koje imamo u svojim redovima i ne očekujemo nemoguće. Samo tako možemo doći do nekog uspeha u velikoj konkurenciji.

Atletiko trenutno zauzima drugo mesto na tabeli Primere i ima pet bodova manje od vodeće Barselone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading