"Orlovima" propali Karibi

Autor:

Sport

16.01.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" ne lete na Karibe! Tim Mladena Krstajića sastavljen od igrača iz Superlige trebalo je da 23. januara odmeri snage sa Barbadosom i Sent Kitsom i Nevisom četiri dana kasnije, ali su domaćini otkazali gostoprimstvo Srbiji jer nisu mogli da plate sve troškove. Zvanična potvrda još nije stigla, ali su šanse da se utakmice odigraju svedene na minimum.

RepublikaFoto: Starsport
Mladen Krstajić

Turneja po Srednjoj Americi nije trebalo da bude u FIFA kalendaru, zbog čega nisu ni mogli da igraju najjači sastavi. S druge strane, to je trebalo da budu prve provere za Srbiju pred start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. Tako "orlovima" sada ostaje samo prijateljski meč sa Nemačkom u Volfsburgu 20. marta, pet dana uoči prvog duela na putu prema kontinentalnoj smotri. Zatim sledi prvi zvanični meč u B grupi protiv Portugala, dok su rivali u grupi još Ukrajina, Litvanija i Luksemburg. Na Evropsko prvenstvo plasiraće se po dva najbolja tima iz svake grupe, s tim da "orlovi" imaju i drugu šansu kroz plej-of Lige nacija, nakon što su slavili u C4 grupi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading