Vojvodina kandidovala Tadića za Februarsku nagradu

Autor:

Sport

15.01.2019

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predlog da fudbaler holandskog Ajaksa Tadić dobije Februarsku nagradu biće upućen Skupštini Grada Novog Sada, a konačnu reč daće odbornici na svečanoj sednici.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Tadić

Inicijativu da visoko gradsko priznanje dobije reprezentativac Srbije podneo je njegov nekadašnji klub FК Vojvodina, a u obrazloženju je, izmedju ostalog, navedeno:

- Tadić jedan od najistaknutijih i najzaslužnijih igrača reprezentacije, sa kojom je izborio plasman na Mundijal u Rusiji prošle godine. Nikad ne zaboravlja grad i klub iz kojih je krenuo u osvajanje fudbalske planete, posebno ističući rad Omladinske škole FК Vojvodina, koja je sinonim za rad sa mlađim naraštajem.


Februarska nagrada dodeljuje se kao društveno priznanje za najznačajnija dela i dostignuća gradjana Novog Sada, koja su u duhu negovanja "slobodarske tradicije i jedinstva svih njegovih gradjana".

Dodeljuje se povodom Dana Grada 1. februara, kada je 1748. godine Novi Sad proglašen slobodnim kraljevskim gradom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading