Srnić ide u Ameriku?

Autor:

Sport

14.01.2019

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moguće je da će Dragoljub Srnić u zimskom prelaznom roku da promeni zemlju, a možda i kontinent. Nekadašnji vezista Čukaričkog, i brat blizanac Zvezdinog Slavoljuba, prošao je kroz težak period u poljskom Slasku. Klub je hteo još letos da ga proda, ili mu da čiste papire, ali on takvu opciju nije pristao. Poslednjih šest meseci više je igrao u drugom timu Slaska, koji se takmiči u četvrtoj ligi Poljske...

RepublikaFoto: instagram.com/dragoljub_srnic
Braća Srnić - Slavoljub i Dragoljub

Izgleda da je njegovim mukama došao kraj. Prema pisanju poljske štampe Dragoljub Srnić, koji u Slasku zarađuje osam hiljada evra mesečno, karijeru bi mogao da nastavi u Americi. Tačnije, menadžer mu traži klub u MLS-u.

Dragoljub Srnić je dete Crvene zvezde. Najblistavije trenutke u karijeri proveo je u Čukaričkog za koji je odigrao 114 utakmica. Leta 20017. godine je u transferu vrednom 800.000 evra prešao u Slask iz Vroclava. Dobro je krenuo, ali su ubrzo krenuli problemi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading