Milojević nije poveo startera iz Napulja: Crveno-beli otišli na pripreme, evo ko je otpao sa spiska!

Autor:

Sport

14.01.2019

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde otišli su u jutarnjim časovima na prvi deo zimskih priprema koje će obaviti na Kipru, a na spisku putnika nema šestorice koji su bili pozvani na prvo okupljanje u 2019. godini.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

U odnosu na spisak za start priprema, put Kipra nisu krenuli Miloš Degenek koji karijeru nastavlja u Al Hilalu, ali ni Rašid Sumaila, Stefan Cvetković, Veljko Nikolić, Ze Markos i Nikola Stojiljković, koji je bio starter na gostovanju Zvezde u Napulju, u Ligi šampiona.

Ekspedicija šampiona Srbije se za nastavak sezone sprema u dve faze.

Prva će biti od 14. do 23. januara u kiparskom mestu Pafos, do koga je ekipa otišla u jutarnjim časovima sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla".


Trener Vladan Milojević odlučio je da na prvi deo zimskih priprema krenu 32 igrača:
RepublikaFoto: Starsport

Milan Borjan, Zoran Popović, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Miloš Gordić, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Nemanja Milunović, Srđan Babić, Milan Rodić, Stefan Hajdin, Aleksa Terzić, Veljko Nikolić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Nenad Milijaš, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Marko Marin, Slavoljub Srnić, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Jug Stanojev, Dejan Joveljić, Milan Pavkov, Džonatan Kafu, Ričmond Boaći, Erik Jirka, Miloš Vulić.

Crveno-beli će u Pafosu raditi najviše na fizičkoj spremi za predstojeće izazove.

Zvezdina ekspedicija se sa Kipra vraća 23. januara, provešće tri dana u Beogradu i napustiće prestonicu 26. januara. Do 9. februara boraviće u Antaliji gde će imati i pet zakazanih provera uoči početka prolećnog dela sezone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading