MONAKO REĐA KAO NA TRACI: Anriju stiže najveća želja!

Autor:

Sport

13.01.2019

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelsi je dogovorio detalje sa Kneževima. Belgijanac Miči Batšuaji će na stadionu "Luj II" igrati kao pozajmljen igrač Plavaca do kraja sezone i biće njihovo najveće pojačanje u burnom prelaznom roku ove zime.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miči Bačuaji

Batšuaji se tako vraća na francusku Rivijeru posle dve i po godine. Ali ne u dres Marselja u kojem je blistao i iz kojeg je prešao u Čelsi za 39.000.000 evra. Već u redove komšijskog Monaka.

Batšuaji je prvi deo sezone proveo na pozajmici u Valensiji, ali je razočarao i trener Marselino je insistirao da ga vrati na Stamfrod Bridž pre isteka pozajmice. Brojni klubovi poput Vest Hema, Kristal Palasa, Evertona i Rome su se javili sa željom da pozajme Belgijanca, ali je na kraju pobedio Monako.

Klub iz Kneževine se ozbiljno pojačava u ovom prelaznom roku i Batšuaji će im biti peto pojačanje. Tjeri Anri ima veliki broj mladih i neiskusnih igrača u timu i zato je zahtevao iskusnije i proverenija pojačanja. Stigli su Naldo iz Šalkea, Venker iz Antalije, Fabregas iz Čelsija i maldi Fode Balo Ture iz Lila.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tijeri Anri

Ipak, Batšuaji je najveće pojačanje od svih. On bi trebalo da reši problem realizacije. Monako je na 18 mečeva Lige 1 u dosadašnjem delu sezone dao samo 16 golova i nije ni čudo što se bori za opstanak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading