Za Ronalda malo i 200 miliona

Autor:

Sport

13.01.2019

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski vezista Vilijam Karvaljo trenutno brani boje seviljskog Betisa, a pred meč sa Real Madridom 26-godišnji fudbaler govorio je o tome koliko se divi nekadašnjem ofanzivcu Madriđana Kristijanu Ronaldu.

Kristijano Ronaldo

Govoreći za špansku Marku Karvaljo je istakao da on nikada ne bi pristao da se odrekne usluga svog zemljaka Ronalda:

- Kod svakog tima na svetu bi se osetio odlazak Ronalda, pa i kod Reala. Nedostaju im golovi koje je on postizao - rekao je Karvaljo.

- Ronaldo se odlično snašao u Juventusu, tamo postiže i postizaće mnogo golova. Teško je znati zašto je napustio Real, ja nemam tu informaciju, ali poznajem Ronalda i znam da je on najambiciozniji čovek na svetu. Ja ga ne bih prodao za 100 miliona evra, ma ni za 200 - zaključio je portugalski defanzivni vezni.

Karvaljo je pre dolaska u glavni grad Andaluzije 2018. godne nastupao za lisabonski Sporting, čiji je član bio od 2005, kada je kao dečak došao u Lisabon.

Za reprezentaciju Portugala odigrao je 53 meča, a bio je i član tima koji je 2016. godine osvojio Evropsko prvenstvo.

Betis u nedelju od 20 časova i 45 minuta dočekuje Real, a zeleno-beli se trenutno nalaze na sedmom mestu tabele sa četiri boda manje od Reala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading