SOLSKJERE, POLOŽIO SI NAJTEŽI ISPIT: Junajted udavio "pevce" i nastavio seriju!

Autor:

Sport

13.01.2019

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Totenhem u derbiju 22. kola Premijer lige i tako nastavili neverovatan niz od šest pobeda, što im se nije desilo nijednom od početka nove sezone. Dolazak Ole Gunara Solskjera definitivno je sada dobio pravi pečat.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Utišao London - Markus Rašford

Govorili su mnogi: "Pa šta ako je Junajted ostvario pet vezanih pobeda. Igrao je sa timovima slabijim od sebe, morao je da ih pobedi". Možda je to i tačno, ali gostovanje na Vembliju trenutno trećem timu Premijer lige, složiće se svi, nije nimalo lak zadatak.

Ipak, da su se kockice konačno složile onako kako žele navijači Mančestera potvrđeno je ovog nedeljnog popodneva u glavnom gradu Engleske. Silno motivisani bili su igrači Ole Gunara Solskjera i to potvrdili na samom kraju prvog dela igre kada je Markus Rašford potvrdio da se nalazi u golgeterskoj formi i iz teške pozicije matirao Uga Ljorisa. Igrao se 44. minut, a sa minimalnom prednošću gostiju otišlo se na odmor.

Drugi deo igrao protekao je u znaku domaćina koji je na sve moguće načine pokušavao da dođe bar do izjednačenja, ali je tada zasijao odlični David de Hea koji je skidao zicere Hariju Kejnu i Fernandu Ljorenteu. Junajted je bio skoncentrisan na odbranu pa je iz kontranapada pokušavao da još po koji put ugrozi Ljorisa, ali promene rezultata nije bilo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

Solskjere, sada si i zvanično položio poslednji ispit. Ako se iko dvoumio, sada je jasno da Norvežanin zaslužuje mesto na klupi Mančestera.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading