Milojević izabrao koga želi umesto Borjana?

Autor:

Sport

13.01.2019

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Crvene zvezde su poručili da Milan Borjan nije na prodaju i da su neke ponude za njega odbijene. Njemu je ponuđen novi ugovor vredan 500.000 evra što je više nego duplo u odnosu na ono što trenutno ima na Marakani. Međutim, još ga nije prihvatio…

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

To još nije razlog za alarm jer Borjan ima ugovor do leta 2020. godine. Ali ako odbije novi ugovor, to jeste signal da se Zvezda baci u potragu za novim golmanom. To bi podrazumevalo prodaju Borjana, najverovatnije narednog leta ako sada ne dođe neka ponuda koja se ne odbija. Inače, do sada je postojalo interesovanje za Borjana sa Bliskog istoka, Francuske i Genta koji je već našao novog golmana.

Ako Borjan ode narednog leta, među stative Crvene zvezde bi mogao da dođe bivši učenik Vladana Milojevića. Reč je o Andreasu Janotisu (26), grčkom golmanu koji je trenutno rezerva u Olimpijakosu. Podsetimo, Iz Slovenije su stizale glasine da je jedna od Zvezdinih ideja i Slovenac na golu Panioniosa Matic Kotnik. A sada je u igri i bivši golman Panioniosa.

Interesantno je da Grci kao zamenu za Janotisa na golu Olimpoijakosa najavljuju upravo Matica Kotnika kojeg Slovenci pominju kao želju Crvene zvezde. A Kotnika bi na golu Panioniosa trebalo da zameni Zvezdin bivši golman Filip Manojlović koji mu je trenutno rezerva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading