FUDBAL JE RADOST! Reakcija 19-omesečnog mališana je razlog zašto volimo sport!

Autor:

Sport

12.01.2019

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje ljudi kojima je fudbal u krvi, koji odrastaju uz male ekrane i na stadionima posmatrajući klub koji vole. Najčešće od malih nogu mnogi zavole klub za koji navijaju njihovi roditelji, ali ovakva proslava još uvek nije viđena - jer je izveo 19-mesečni mališan.

RepublikaFoto: twitter.com/Rolam Garos
Mališan koji je oduševio planetu

Sedeo je na svojoj žutoj stoličici i u pidžami posmatrao duel njegovog Rendžersa protiv najljućeg rivala Seltika. Gledao je utakmicu kao omađijan, nije treptao, nije mrdao... A onda, Rendžers postiže pogodak i tako nastaje snimak koji će istopiti svačije srce.

Po ugledu na svog idola u plavom dresu, mališan kreće da trči po sobi. Još nesiguran na nogama, ali je ipak podigao ruke. Najpre jednu, pa i drugu i slavio pogodak. Trčao je u krug i beskrajno se zabavljao, kao uostalom i njegovi roditelji i napravili snimak koji će svaki navijač "policajaca" za zadovoljstvom puštati svojoj deci.

Fudbal odavno ne zna za granice, a očigledno je da su i godine "prevaziđena" stvar. Očigledno su potrebni samo meseci da se zavoli "bubamara" i klub, ovaj mališan je dokazao upravo to.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading