GOREĆE VEMBLI: "Solskjerov" Junajted stiže na noge Hariju Kejnu!

Autor:

Sport

11.01.2019

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted nanizao je ko od šale pet pobeda u svim takmičenjima s novim trenerom, ali prvi pravi ispit Ole Gunara Solskjera i "đavole" očekuje tek u nedelju na Vembliju (17.30) gde gostuju Totenhemu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

"Pevci", predvođeni Maurisijom Poketinom, rutinski su golom Kejna savladali Čelsi u utorak u Kupu (1:0), zauzimaju treće mesto u Premijer ligi iza Liverpula i Mančester sitija, te spremno dočekuju velikog rivala. S druge strane, Solskjer je svestan kvaliteta tima iz Londona i vrlo dobro zna odakle Junajtedu preti najveća opasnost.

- Hari Kejn je prvi strelac Lige s 14 golova, on je neverovatan golgeter. Jedan od najboljih na svetu. Gotovo nikada ne promašuje, zato mu nećemo dozvoliti da uopšte uđe u priliku. Imamo rešenje za njega - poručio je mladi norveški stručnjak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari Kejn

Ono što posebno raduje navijače Mančestera jeste da se Pol Pogba tokom turneje u Dubaiju u potpunosti oporavio od povrede i da će biti spreman za veliki derbi.

- S Polom je sve u redu, biće u konkurenciji za tim protiv Totenhema - završio je Solskjer.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading