MARADONA PROTIV AMERIČKOG IMPERIJALIZMA: Nisu slomili Čaveza i Fidela, neće ni Madura!

Autor:

Sport

11.01.2019

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijego Maradona (58) bio je veliki fudbaler, a van terena je i dalje borac protiv američkog imperijalizma. Slavni Argentinac zato nikad nije krio levičarske stavove i prijateljske odnose sa čelnicima Kube i Venecuele, a tako je i sada. Čestitajući Nikolasu Maduru (56), koji je zakletvom u Vrhovnom sudu započeo novi šestogodišnji mandat na mestu predsednika Venecuele, Maradona je okačio zajedničku fotografiju, a onda opleo po Amerikancima i njihovoj politici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikolas Madura i Dijego Armando Maradona

On je na taj način istakao jasan stav povodom tvrdnji američke strane, koja ne priznanje Madurovu pobedu na izborima održanim u maju, na kojima je osvojio dvotrećinsku većinu.

- Uprkos izdajnicima i pobornicima imperijalizma koji žele da upravljaju Venecuelom, narod nastavlja da bira svog kandidata. Ugo Čavez nam pokazuje put, a taj put je Nikolas Maduro, koji samo želi najbolje za svoju zemlju. Nisu slomili Uga, nisu slomili Fidela Kastra na Kubi, a neće moći ni Madura. Venecuela će pobediti - poručio je Maradona uz fotografiju sa Madurom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading