Partizan ima još jednog reprezentativca!

Autor: Sportski žurnal

Sport

11.01.2019

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao Partizan da se pohvali u prethodnom periodu da ima veliki broj seniorskih reprezentativaca Srbije za razliku od večitog rivala Crvene zvezde, međutim, stiže još jedan fudbaler crno-belih među "orlove".

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Nemanja R. Miletić je bio maltene standardan na spiskovima kod Mladena Krstajića tokom Lige nacija, a Danilo Pantić je uvek prosleđivan mladoj reprezentaciji na ispomoć.

Međutim, osim njih dvojice novi član najjačeg tima Srbije bi sada trebalo da postane njihov saigrač Slobodan Urošević.

Levi bek će se naći na spisku selektora za predstojeće prijateljske utakmice tokom turneje po Karibima, prenosi "Sportski žurnal".

Krajem januara "orlovi" će putovati na mečeve protiv Sent Kitsa i Nevisa (23. januar) i protiv Barbadosa (27. januar), a selekcija će biti sastavljena uglavnom od igrača iz Superlige Srbije, kako bi Krstajić mogao na delu da proveri ima li kvaliteta u domaćoj ligi za najjači tim.

Urošević je inače bio član zlatne generacije "orlića" koji su 2013. godine osvojili Evropsko prvenstvo za omladince u Litvaniji i tada je bio jedan od standardnijih igrača u timu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading