Tuhel objasnio ispadanje iz borbe za trofej

Autor:

Sport

10.01.2019

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Pari sen Žermena Tomas Tuhel je posle poraza od Gengana (2:1) i šokantne eliminacije u Liga kupu Francuske istakao da je njegova ekipa ispoljila aroganciju, koja ju je koštala dalje borbe za trofej.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tomas Tuhel

Sveci su poveli na svom terenu pogotkom Nejmara, ali je Gengan na "Parku prinčeva" preokrenuo golovima Jenija N'gbakotoa i Markusa Tirama sa bele tačke. Prethodno je Gengan imao još jedan penal, koji Tiram nije realizovao. Gengan se tako plasirao u polufinale Liga kupa, dok je PSŽ prekinuo seriju od 44 uzastopna meča bez poraza u kup takmičenjima. 

- Ne znam da li smo zaslužili poraz, imali smo mnogo šansi. Iskreno, igrali smo sa previše samopouzdanja. Teško je izgubiti ovakav meč, u kojem je bilo tri penala. Pomalo je čudno. Drugi penal je pomalo pod znakom pitanja. Nije bilo ničega, bio je to normalan kontakt dvojice igrača. Tri puta su ušli u naš šesnaesterac i tri puta su dobili penal. Mi nismo igrali sa dovoljno želje pa smo izgubili šansu za trofej. Ali u svakom porazu postoji nešto što možete da naučite. Teško je, neophodno je da nastavimo da rastemo, nadam se da je ovo samo slučajnost. Trebalo je da igramo sa više konzistentnosti, nismo uradili ono što je bilo potrebno. Bili smo previše opušteni - rekao je Tomas Tuhel posle poraza od Gengana. 

Osim Gengana, u polufinale Liga kupa Francuske su prošli i Strazbur, Monako i Bordo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading