SRBIN NIJE NA PRODAJU: Fulam odbio SVEMIRSKU PONUDU za transfer Aleksandra Mitrovića!

Autor:

Sport

10.01.2019

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fulam je odbio da proda srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića iako je dobio nestvarnu ponudu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Kako javlja britanski tabloid "San", na adresu Fulama stigla je "nepristojna" ponuda iz Kine, od strane Gvangžu Evergrandea, ponuda vredna čak 50 miliona funti (55,52 miliona evra) za transfer srpskog napadača.

Iako je u pitanju ogroman novac, uprava londonskog kluba odbila je da proda 24-godišnjeg špica koji je u debitantstkoj sezoni u Premijer ligi već postigao osam golova za tim iz Londona.

"San" javlja da u Fulamu očajnički žele da zadrže svog najboljeg strelca i tako uvećaju sopstvene šanse da opstanu u elitnom engleskom nadmetanju.

Aleksandar Mitrović je najbolji strelac Fulama sa osam golova u 23 ukupno odigrana klupska meča u ovoj sezoni, a "San" piše da će Gvangžu Evergrande morati da ponudi više novca da bi uprava londonskog kluba uopšte razmislila o njegovoj prodaji.

Fabio Kanavaro je trenutni trener pomenutog kinskog kluba, koji je posle sedam uzastopnih titula završio prošlu sezonu kao drugi, iza Šangaj SIPG-a.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading