LALATOVIĆ: Išao sam na pregovore, ali ostao sam da ispišemo istoriju!

Autor: Tanjug

Sport

09.01.2019

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Radničkog počeli su u Nišu pripreme za drugi deo sezone u kome je, kako je naglasio trener Nenad Lalatović, glavni cilj osvajanje pehara nacionalnog kupa.

RepublikaFoto: Tanjug
Nenad Lalatović

Ove zime ekipu sa Čaira napustili su Aleksandar Stanisavljević i Siniša Babić, novajlije su Petar Petrović i Nikola Čumić, dok su ugovori istekli Nikoli Drunčiću i golmanu Borivoju Ristiću, ali se očekuje da potpišu nove.

Saradnju je produžio trener Lalatović i poručio da mu je drago što ostaje u Nišu sa željom da nastavi da piše istoriju Radničkog.

- U prvom delu sezone krenuli smo u ispisivanje nove istorije Radničkog i planiramo da nastavimo sa tim i u budućnosti. Moja velika želja, kao i želja prvog čoveka Radničkog Ivice Tončeva je da ove godine pokušamo da osvojimo trofej, mada je konkurencija veoma jaka. Iskreno, imao sam ozbiljnu ponudu iz inostranstva, išao i na pregovore, ali je prevagnula želja da ostanem uz porodicu i da u Nišu završim započeti posao- rekao je Lalatović.

RepublikaFoto: Starsport

On je najavio da će biti određenih promena u timu i da mu je najvažnije da ostane Drinčić bar do kraja sezone.


- Nikola je jedan od najboljih igrača lige, koji nam je od izuzetne važnosti i naše najveće pojačanje biće njegov ostanak u Nisu- rekao je Lalatović.

Radnički će do 23. januara trenirati u Nišu, a onda sledi odlazak u turski Belek.

Fudbaleri Radničkog imaju devet bodova manje od Crvene zvezde, a šest više od Partizana, dok u četvrtfinalu Kupa Srbije igraju protiv Vojvodine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading