Tošić progovorio o odlasku iz Humske!

Autor:

Sport

09.01.2019

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za nastavak sezone, a prvotimac crno-belih Zoran Tošić otkrio je očekivanja pred drugi deo sezone i prokomentaisao mogućnost transfera u Tursku.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Tošić

- Odlično se osećam, imali smo dovoljno vremena da se odmorimo. Imali smo plan kojeg smo se pridržavali tokom pauze- započeo je Tošić.

Danima se spekuliše o njegovom transferu u Tursku, nije nam baš razrešio dileme.

- Za sada sam ovde, videćemo šta će se dalje dešavati- rekao je kratko Tošić.

- Veliki je to bodovni zaostatak i probaćemo da ga smanjimo  i ako nam se ukaže prilika da se približimo, mi ćemo to da iskoristimo, ali Kup je realniji- jasan je Tošić.

Pistoje šanse da na proleće imamo četiri derbija, dva u eventualnom polufinalu Kupa Srbije i dva garantivana u Superligi.

RepublikaFoto: Starsport

- Uh, to bi bilo odlično. Bila bi mi velika čast da igram četiti derbija u polusezoni. Zvezda je odličan tim i nema dileme da će navijači uživat ako se to bude desilo- rekao je prvotimac crno-belih.

Prokomentarisao je aktuelna dešavanja u Premijer ligi pošto je imao priliku da sarađuje sa novim strategom Junajteda Solskjerom.

- Imao sam priliku da igram pod njegovim vođstvom. Odličan je trener, igrači ga vole, on odlično razume veličinu kluba i pravi je izbor- rekao je Tošić.

Da li je Bleki novi Vidić?

- Vidić je jedan od najboljih defanzivaca u istoriji Junajteda i svakako da moraju Milenkoviću da prijaju poređenja sa takvim asom. Znam da su i Mančester siti i Mančester junajted zainteresovani za Blekija, ali se iskreno nadam da će on izabrati crveni deo grada- zaključio je Tošić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading